icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 03/09/2024

Noortje Valk vond bij L&D Talents de perfecte match van werken en leren

Noortje Valk L&D Talents Booster Program

Noortje Valk, onze nieuwe onderwijskundige, werkt aan een uitdagende opdracht bij een verzekeraar voor medisch personeel. Ondertussen doet ze binnen L&D Talents mee aan L&D Boost Program, ons onderwijskundig traineeship. Voor Noortje was deze combinatie van werken en leren de uitgelezen kans om zich goed voor te bereiden op haar carrière als L&D expert.

Noortje heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug. Ze stond voor de klas en werkte als coach en projectcoördinator. “Ik wilde altijd al iets in het onderwijs doen, maar wist niet precies wat. Via LinkedIn kwam ik uiteindelijk in aanraking met L&D Talents. Hoe meer ik erover hoorde, hoe interessanter het me leek om als L&D expert aan de slag te gaan.”

Noortje nam contact op met een van de Business Managers van L&D Talents. Zij vertelde haar over het Boost Program; een combinatie van werken en leren. “Ik wilde graag ontdekken wat ik precies wilde, maar was ook op zoek naar meer werkervaring. Via het Boost Program kan ik werken als onderwijskundige met voldoende begeleiding, zodat ik ook als expert mezelf kan ontwikkelen. Elke maand werk ik samen met ervaren collega’s een aantal uur aan interne opdrachten binnen L&D Talents zelf. Zo kan ik me verder ontwikkelen als L&D expert.”

E-learnings ontwikkelen

De overige uren werkt Noortje aan een opdracht bij een zorgverzekeraar voor zorgprofessionals die zich ook bezighoudt met opleidingen, trainingen en advies. Deze opdrachtgever werkte al een paar maanden samen met een L&D Talents expert en zag de toegevoegde waarde van een tweede startende L&D expert. Samen met haar collega werkt Noortje nu aan het ambitieuze doel om de komende maanden meerdere e-learnings te ontwikkelen.

“Het samenwerken met deze collega én met mijn andere collega’s binnen L&D Talents is voor mij een pluspunt. Ik zocht echt naar een plek waar ik kan samenwerken. Ik heb diverse werkervaringen, maar altijd individueel, terwijl ik juist een echte teamplayer ben.”

Jezelf onderscheiden met persoonlijke aanpak

Als specialist wil Noortje graag een persoonlijke noot toevoegen aan elk project waaraan ze aan werkt. “Ik geloof dat persoonlijke relaties helpen om samen verder te komen. Niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook door het beste in elkaar naar boven te halen. Want via de juiste benadering kan ik niet alleen antwoorden geven op vragen, maar ook de motivatie achterhalen of de diepere vraag begrijpen. Over een paar jaar hoop ik dat ik een goed beeld heb van waar ik het meeste kan betekenen voor een opdrachtgever en in welk soort opdrachten en vraagstukken ik mezelf het beste kan laten zien.”

Overzicht nieuws
L&D Expert
Noortje Valk /
L&D Expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!