icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Nieuws 15/10/2024

“Midlancen biedt de ideale combinatie van vrijheid en stabiliteit”

Deïdre Huising expert bij Project & Change Talents

Deïdre Huising werkt sinds 1 september bij Project & Change Talents. Hier verwacht ze de ideale balans te vinden tussen werken aan opdrachten met maatschappelijke impact, werken aan zelfontwikkeling en het afmaken van een opleiding tot coach. Deïdre is inmiddels gestart met haar eerste interim-opdracht als Project Management Officer bij PZNL (Palliatieve Zorg Nederland).

Deïdre studeerde Bedrijfskunde en werkte onder meer als bedrijfskundige bij een advocatenkantoor, in verschillende functies bij Randstad, als programmamanager politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en als coördinator hulpverlening bij het Rode Kruis. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en daarom ben ik gaan rondkijken”, vertelt Deïdre. “Ik wil het komende jaar inzetten op zelfontwikkeling en Project & Change Talents biedt heel interessante opleidingsmogelijkheden. De Midlance-constructie biedt veel kansen om dergelijke dingen naast je werk te doen.” De zekerheid van Midlancen is voor Deïdre ook belangrijk. “Dit is voor mij de eerste keer dat ik uit loondienst ben, en ik hoef niet per se zzp’er te worden. Dit is de ideale combinatie van vrijheid en stabiliteit. Er is een financieel vangnet, maar ook de kans om in alle keukens te kijken en mezelf te ontwikkelen.”

Maatschappelijke impact maken

Als PMO-er kan Deïdre haar ervaringen gebruiken en uitbreiden. “Ik heb altijd gewerkt in projectcoördinatie en procesoptimalisatie en dat komt heel erg terug in de rol van PMO-er. Bij Randstad heb ik onder andere gewerkt als accountmanager, dus dat was commercieel, maar ook veel relatiebeheer. Bij de UvA was ik programmamanager voor de afdeling politicologie. Dat vond ik heel leuk, omdat het met de maatschappij te maken had en de thema’s actueel waren.” Maatschappelijke impact is een belangrijke drijfveer voor Deïdre. “Toen de oorlog in Oekraïne begon, wilde ik graag iets doen waarmee ik maatschappelijk wat kon betekenen. Dat is voor mij echt van belang. Ik vind het leuk om in allerlei verschillende branches te werken en overal te kijken, als het maar maatschappelijke impact heeft.”

Deïdre Huising expert bij Project & Change Talents

Tijd voor zelfontwikkeling

Toen Deïdre van Project & Change Talents een opdracht voorgesteld kreeg voor PZNL, Palliatieve Zorg Nederland, was dat gelijk een stichting waar ze voor wilde werken. “Het is een belangrijk doel en belangrijk voor de maatschappij. Ik werk binnen het team maatschappelijke bewustwording aan allerlei campagnes en publicaties. Er moet veel gebeuren, gecoördineerd en gepland worden en ik ga dat allemaal in goede banen leiden.” Deïdre werkt nu vooral ondersteunend aan het projectteam. “Voorheen was ik meer coördinerend en had ik meer eigen verantwoordelijkheden, maar nu ik even meer faciliterend ben, heb ik meer tijd voor zelfontwikkeling, dus dat vind ik wel fijn.” Deïdres talenten liggen vooral op het menselijke vlak. “Ik kom niet alleen dingen halen, maar ik breng ook wat. Ik ben een verbinder en kan mensen motiveren. Bij projecten kan ik goed inzichtelijk maken wie wat doet, wanneer wat gedaan moet worden en hoe we dat gaan bereiken samen. Daarin staat de mens centraal. We doen het samen. Ik heb er veel zin in en zie alleen maar uitdagingen!”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!