icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents

Midlance Campagne voorbereidingen: een blik achter de schermen

Interim experts Engi Talents NL

Medio april 2024 startten we met de voorbereidingen voor onze ‘Midlance Campagne’, in nauwe samenwerking met onze marketingcollega’s. Voor deze campagne lieten we een aantal van onze ervaren experts interviewen over hun huidige projecten en hun ervaringen als Midlancer. Om deze interviews visueel aantrekkelijk te maken, schakelden onze huisfotografe in voor een professionele fotoshoot. Eén van onze collega’s, Raymond, werkzaam bij een van de Chemelot bedrijven, had al enkele suggesties gedaan voor prachtige locaties voor de fotoshoot.

Expertise

Health, Safety en Environment (HSE)

Veiligheid in de industrie

Over deze expertise
Chemelot locatie

De shootdag

Na zorgvuldige planning stond de datum van 12 juli 2024 vast. De agenda's waren afgestemd en iedereen kon aanwezig zijn. Alles leek in kannen en kruiken, totdat... op de dag zelf dreigde het weer roet in het eten te gooien. Onderweg naar de locatie zagen Business Managers Frank en Gitte een forse regenbui naderen die maar niet wilde vertrekken.

Chemelot locatie met regen en grijze wolken

Bij aankomst op de afgesproken locatie bleek dat de buitenfotografie niet mogelijk was vanwege de aanhoudende regen. Gelukkig hadden we een plan B. We verzamelden bij Van der Valk Stein-Urmond, waar Frank meteen in overleg ging met de manager. Met hun toestemming konden we de fotoshoot binnen voortzetten, in de lobby en de gangen. Onze dank gaat uit naar Van der Valk Stein-Urmond voor hun gastvrijheid en medewerking!

Van der Valk hotel Stein-Urmond

De fotoshoot: een succes

Met de logistieke uitdagingen overwonnen, ging de fotoshoot van start met onze experts Ben Caron, Raymond Diris, Loek Rademakers en Laura Habets. Onze fotografe wist de essentie van hun professionaliteit en expertise prachtig vast te leggen.

Fotoshoot bij Van der Valk Engi Talents NL
Fotoshoot bij Van der Valk Engi Talents NL

Rond lunchtijd waren alle foto’s gemaakt en konden we met voldoening zeggen: ‘It’s a wrap!’ De resultaten van deze geslaagde fotoshoot worden onder andere verwerkt in onze Midlance campagne.

Wordt vervolgd!

Overzicht nieuws
Expertise

Health, Safety en Environment (HSE)

Veiligheid in de industrie

Over deze expertise

Wil jij het team van Engi Talents versterken als midlancer? Neem contact op!