icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents
Nieuws 22/07/2024

Loek versterkt Engi Talents NL: Expert in proces-verbetering en optimalisatie

Loek interim expert Engi Talents

Per 1 juli 2024 is Loek in dienst bij Engi Talents NL, binnen het team Engineer Experts.

Zijn expertise binnen Engineering ligt op het vlak van process improvement en optimalisatie binnen de maak- en productie-industrie. Met zijn ervaring als Project Engineer is Loek een waardevolle aanwinst voor dit team!

Ondertussen is Loek klaar met de onboarding binnen House of Talents / Engi Talents NL.
De introductiebijeenkomst voor alle nieuwe experts binnen House of Talents, als onderdeel van de onboarding, was volgens Loek niet alleen interessant, maar ook gezellig en leuk. Hij heeft veel nieuwe collega’s ontmoet, met name van de andere domeinen zoals L&D Talents en Digital Talents. Loek vond het gaaf om diverse interim projecten door een andere bril te zien en niet alleen vanuit Engineering.

Loek & Ben interim experts bij Engi Talents NL

Tijdens een ander onderdeel van de onboarding, de kennismaking met diverse Engi Talents NL collega’s, kwam Loek een oude bekende tegen, namelijk Ben Caron. Ben is sinds 2022 in dienst bij Engi Talents NL en is momenteel in opdracht als Discipline Engineer op de Chemelot Site. Loek en Ben kennen elkaar nog vanuit een vorige werkgever, waarbij Ben Loek heeft aangenomen als Quality Control Officer. Wat een kleine wereld!

Momenteel is Loek beschikbaar voor een uitdagende opdracht binnen zijn vakgebied. Loek: “Ik kijk ernaar uit om de diverse ervaringen op te doen en projecten te kunnen laten slagen.”

Overzicht nieuws

Wil jij het team van Engi Talents versterken als midlancer? Neem contact op!