icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws 03/10/2024

Gerard Steur: 25 jaar in dienst, Midlancer van het eerste uur!

Richard Delsing en Gerard Steur Integration & Application Talents

Op 1 oktober was het 25 jaar geleden dat Gerard Steur zijn midlancecontract tekende bij een van de bedrijven die nu onderdeel zijn van House of Talents. Business Manager Richard Delsing bezoekt hem op de dag zelf in zijn gezellige gezinswoning in Hilversum.

“Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik mijn arbeidsovereenkomst tekende bij het bekende hotel De Witte Bergen langs de A1. Daar zat ik dan tegenover de oprichter van House of Talents, toen nog The Human Network, Jaap Krol”.

“Ik ben toen begonnen als Oracle developer bij Integration & Application Talents, toen nog Superconsult B.V., één van de domeinen van House of Talents. We pasten toen nog met z’n allen in een leuke villa in Baarn. Gedurende mijn dienstverband ben ik getuige geweest van de groei van House of Talents. Ik kan me herinneren dat er in het begin ook al domeinen waren op het gebied van arbeidsre-integratie en IT testing en dat daar later steeds meer specialistische domeinen aan toegevoegd zijn”.

“Na de merkenstrategie en de overname door World of Talents ben ik tegenwoordig werkzaam binnen het domein Integration & Application Talents. En nog altijd als Oracle developer.”  PL/SQL, Forms en Designer 2000 kennen geen geheimen voor Gerard. Ook heeft hij opleidingen gevolgd in nieuwere tools als APEX en Outsystems. ”In de praktijk zou ik daar nog graag meer mee doen.”

Gerard werkte voor meerdere opdrachtgevers zoals Talkline, CBR en Ahold. ‘’Vooral Ahold is een prettige omgeving, waar ik nu nog steeds werk. Het contact met de eindgebruikers van de applicaties vind ik echt geweldig. Maar ook het oplossen van incidenten. Doorpuzzelen totdat je de oplossing hebt gevonden, ondanks de stress omdat er meestal een tijdslimiet aan zit.”

“Wat ook zo prettig is bij Ahold als opdrachtgever, is dat thuiswerken een prima mogelijkheid is. Dat scheelt enorm in de reistijd en de parkeerproblemen. In de coronatijd vond ik het thuiswerken vreselijk, ik miste het persoonlijke contact. Nu in de hybride vorm is het perfect”.

Na een 25-jarig dienstverband mag Richard Gerard, namens House of Talent, een prachtig financieel emolument uitreiken. “Nou dat komt mooi uit! Binnenkort gaat mijn vrouw promoveren aan een Poolse universiteit. Dan kunnen we er een extra feestelijk tintje aan geven!”.

Overzicht nieuws
i&a
Gerard Steur /
Oracle development expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!