Werving & Selectie

House of Talents biedt een flexibele aanpak voor uw wervingsvraagstukken.

Inzicht
Goed inzicht hebben in de richting die uw organisatie opgaat, en welke mensen u daarbij nodig hebt, is de succes factor voor een succesvol werving en selectie campagne. Onze toegevoegde waarde ligt in het goed doorgronden van uw werkelijke behoefte zodat we de juiste kandidaat kunnen selecteren die hier volledig bij aansluit. Onze zeer ervaren partner-consultants adviseren u graag gedurende het gehele traject om de juiste keuze(s) te maken voor het invullen van een positie

De best passende kandidaten
Door het grote netwerk  van onze consultants heeft House of Talents in meerdere branches haar potentiele kandidaten. Wij gebruiken meerdere wervingskanalen om talentvolle kandidaten aan te trekken. Wij stellen de talenten van de kandidaten vast en ondersteunen u bij een optimale presentatie als toekomstige werkgever.

Talentenanalyse
Anders dan andere bureaus is onze methode gebaseerd op het talent van de kandidaat in relatie tot uw organisatie. We doen dit met de TMA Talentenanalyse; 22 drijfveren en 44 talenten worden uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt u inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. Op verzoek begeleiden en coachen wij uw (nieuwe) medewerker(s) zodat u er van verzekerd bent van resultaat.  

Zekerheid van talent
De resultaten van ons TMA assessment helpen u om het nieuwe talent zo optimaal mogelijk in te zetten. Zo voorkomt u dat er geen talent onderbelicht blijft en u weet waar u aan begint.

Ondernemend
House of Talents heeft ruim 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van talenten in nagenoeg alle sectoren. Onze partner-consultants zijn ondernemers zoals u, zij kennen de waarde van een excellente en talentvolle werving voor uw bedrijf als geen ander. Onze consultants denken met u mee. Wij verzorgen ook inhouse recruiters, interim oplossingen en begeleiden teams met hun talentontwikkeling.